Home Informatie Contact

Informatie

 

Maak uw keuze

 

Zonwering Service Limburg / Imortech  is de specialist in reparaties, onderhoud en levering van rolluiken, screens, overkappingen, uitval schermen en andere zonwering. Wij staan voor vrijblijvend en vakkundig advies bij u thuis en zij toegespitst op uw eigen situatie speciale wensen. Met behulp van productmonsters en stalenboeken kun u de verschillende dessins en kleuren vergelijken met de al aanwezige huisstijl en kleuren in en om u woning.

Wij staan garant voor kwaliteit, persoonlijke service tegen aantrekkelijke prijzen. Bij ons stopt het niet na het ophangen van een rolluik of zonwering, u kunt meer van ons verwachten! Handbediende rolluiken en zonwering bouwen wij om naar elektrisch eventueel met of zonder afstandsbediening. Ook kunnen wij het doek vervangen van uw zonwering. Een rolluikenreparatie is al mogelijk vanaf €45.

Vraagt u gerust een offerte aan voor uw rolluik, zonwering, markiezen en screens. Maar ook kunt u bij ons terecht voor terrasoverkappingen, kozijnen.

Maakt u links in het submenu uw keuze voor specifieke informatie omtrent de verkoop, montage of onderhoud. Of maakt u een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.Bastings Webdesign